SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Dakbedekking & Zink – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

DAKBEDEKKING:

Werken op hoog niveau is meer dan een woordspeling. Ook hier geldt de bekende Van Kooten service en kwaliteit als het gaat om duurzame dakbedekkingen (bitumen, shingle, koper, zink en kunststof). Van Kooten realiseert diverse soorten platte of licht hellende daken. Voor elk gebouw bieden wij de oplossing.

Bij renovatie of reparatie is een vooraf goed overwogen advies de maatstaf. Er is speciale expertise nodig om te bepalen wat de beste keuze is. Overlagen, reparatie of renovatie. Natuurlijk bieden wij u ook een jarenlange garantie. Bouwkundige aspecten worden ook door ons meegenomen. Dit kan zijn het vervangen van dakbeschot, het aanbrengen van lichtkoepels of lichtstraten, het ophogen van de dakrand en het aanbrengen van boeien.

De zorg voor een optimaal klimaat betekent in dit opzicht bijvoorbeeld ook aandacht voor isolatie. Onze werkwijze is gericht op veilig werken. Onze medewerkers zijn op de hoogte van het veilig werken op een dak en de brandveiligheid die daarbij hoort. Naast de individuele veiligheid, kunnen wij ook zorgdragen voor collectieve dakbeveiligingen (o.a. dak-ankerpunten / dakrandbeveiligingen). Daarnaast plaatsen wij in samenwerking met onze electra-mensen ook uw PV-panelen op het dak.

DAK BEHEER EN ONDERHOUD:

Door dakonderhoud en beheer te plegen kun je een langere levensduur van een dak waarborgen en kunnen er onverwachte gevolgschades worden voorkomen. Door jaarlijks het dak te reinigen, te inspecteren en instinctief onderhoud te plegen (kleine reparaties tbv levensduur) worden de risico’s vermeden. Een meerjarenplan met kostenraming vormt een wezenlijk onderdeel van de beheerskosten van een gebouw.

HEMELWATERAFVOER:

Doordat wij ons kunnen presenteren als totaalinstallateur, regelen wij in combinatie met het dakwerk ook de hemelwaterafvoer(en), noodoverlopen en overige dakdoorvoeren.

ZINK- en KOPERWERKEN:

In monumentale panden kom je vaak een drietal materialen tegen: zink, koper en lood. Van Kooten heeft al generaties lang ervaring en vakkennis op dit gebied. Ons ambachtelijk vakwerk zorgt dat al deze gebouwen voor toekomstige generaties behouden blijven.

Onze dakdekkers en loodgieters zullen ook de afwerking van het dak voor hun rekening nemen. Dat kan o.a. door middel van een aluminium trim, gekleurde plastisol profielen of een zinken lijst.

Scroll naar boven