SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Beheer & Onderhoud – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Ook na installatie en oplevering van uw beveiligingsinstallatie houdt onze service niet op. Indien gewenst kunnen wij de controle en besturing op afstand (deels) van u overnemen. Wij kijken als het ware bij u over de schouder mee in het systeem. Dit doen we 24/7 om op die manier optimale controle te hebben over de techniek. Doordat we op deze manier veel meer controle kunnen uitoefenen, scheelt het u onderaan de streep en kosten en energie. Minder storingen, meer kostenbesparing en een optimalisering van uw installaties.

Daar hoort vanzelfsprekend ook onze storingsdienst bij, waarbij onze servicemonteur dag en nacht voor u klaar staan om uw installatie te onderhouden en direct service te verlenen bij eventuele storingen. Storingen meldt u bij urgentie via ons telefoonnummer 0546-581010. Indien het geen spoed betreft kunt u ook ons contactformulier op de contactpagina invullen.

ADVIES:

Naast het beheren van uw installatie kunnen wij ook de nodige (verplichte) keuringen en inspecties verrichten. Dat geldt ook voor certificeringstrajecten.

VERDER:

Wij kunnen ook aanvullende beheer maatregelen voor u organiseren zoals de meldkamer, surveillance en vastgoed beheer. (leegstand, sleutels e.d.)

Partners hierin zijn o.a.:
– Securitas
RJ Safety & Security

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via 0546-581010 of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Scroll naar boven