SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Over ons – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Over ons

van_Kooten_43 1500

VAN KOOTEN BEVEILIGINGSTECHNIEK

Van Kooten is een zelfstandig allround bedrijf dat zich richt op het realiseren van een verscheidenheid aan beveiligingen en alle bijbehorende raakvlakken.

Er bestaat een groeiende behoefte aan sterke partners die in staat zijn vanuit een aanspreekpunt te leveren en te zorgen voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij begrijpen de diversiteit aan klantenwensen en vertalen deze concreet in onze producten en diensten. Dit doen wij met hart voor techniek, ambitie, betrouwbaarheid en continuïteit als drijfveren. Wij voelen ons thuis in de rol van uw huisinstallateur.

Dat betekent een intensieve begeleiding en ondersteuning voor een compleet dienstenpakket opmaat. Een dienstenpakket dat wat betreft de technische mogelijkheden, elk jaar breder en innovatiever wordt. Het streven is dan ook ontzorgen en onze klanten zodanig bedienen dat de klant een duurzame relatie op prijs zal stellen.

Onze diensten zijn zeer gevarieerd, zoals u op deze site kunt zien. Onze opdrachtgevers zijn al net zo divers. Van particulier tot bedrijf. Van gemeente tot utilitaire belegger.

 

DE VOORDELEN VAN VAN KOOTEN OP EEN RIJ:

  • Veelzijdig: Alles onder een dak
  • Organisatie: Persoonlijke en vakkundige manier van aanpak
  • Zekerheid en Veiligheid: Installatie door gecertificeerd bedrijf
  • Materialen: Toepassing van uitsluitend 1e klas materiaal
  • Ervaring: Sinds 1920 vertrouwd met het dak en installatie vak
  • Bereikbaar: 24 uur per dag
  • Uitvoering: Van ontwerp tot en met oplevering
  • Nazorg: Goede garantieregelingen

ORGANISATIE EN WERKWIJZE

Onze werkwijze is erop gericht om samen met de klant een comfortabele, innovatieve en veilige installatie te realiseren. Dit liefst op een zo persoonlijk mogelijke wijze. Het maakt dan niet uit of dit een kleine klus of een groot project is.

Telkens weer zullen onze opgeleide en ervaren medewerkers uw wensenplaatje en alle bijkomende zaken bovenaan zetten. Specifieke installatieproblematiek worden vertaald naar begrijpelijke technische oplossingen. Praktisch en kostenbesparend.
De medewerker zal uw project tijdens de uitvoering intensief begeleiden en regelmatig contact houden omtrent de voortgang van het werk. Dus van ontwerp tot en met oplevering.

Maar ook de nazorg staat bij ons als servicegericht bedrijf hoog in het vaandel. Uw installatie blijft ook onze installatie.

 

BETROKKENHEID

MVO:
Wij maken werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons positief onderscheiden, dat is waar het om gaat.

DE MENS:
Wij hechten waarde aan een prettige samenwerking, investeren in personeel en stagiaires en de continuïteit die daarbij hoort. Hierbij is veiligheid voor een ieder van belang.  

ONZE PLANEET:
Efficiënter gebruik van materialen, het scheiden van afvalstromen, duurzame in- en verkoop. Dit zijn o.a. normen die ook binnen Van Kooten zwaar meewegen.

INVESTEREN:
Naast een positief financieel resultaat, gaat het hierbij ook om een maatschappelijk rendement. Wij investeren hierin ook in onze samenleving door o.a. sponsoring en bijdrage aan goede doelen.

 

CERTIFICERINGEN

Van Kooten Beveiliging is in het bezit van de volgende certificeringen:

 

Scroll naar boven