SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Communicatie – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Het is steeds meer van belang dat de diversiteit aan installaties zoals o.a., inbraak-, brand- en camera installaties, maar ook op gebied van bijvoorbeeld verlichting, telefonie, noodstroom, klimaat en energie met elkaar communiceren. In onze samenwerking met de totaalinstallateur Van Kooten Dak- en Installatietechniek, weten wij wat er speelt op dit gebied en welke raakvlakken er zijn. Het laten communiceren van deze installaties zal leiden tot meer efficiency, gebruiksgemak en kostenbesparing. Samengevat zorgen wij voor een gezonde en optimale leef- en werkomgeving binnen uw woning of bedrijfspand.

Ook hierbij leveren, installeren en onderhouden wij alle benodigde installaties. Daarnaast werken wij ook wel samen met ICT / Telecom bedrijven om te koppelen met de bestaande netwerken. De databekabeling nemen wij dan veelvuldig voor onze rekening.

Partner hierin is o.a.:
Detec ICT oplossingen

Doordat we alle onderdelen op elkaar afstemmen, uitvoeren en inregelen, bent u gegarandeerd van een optimale werking. Vervolgens houdt u alles eenvoudig onder controle, ook op afstand vanaf uw smartphone of tablet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Van Kooten Beveiligingstechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan. Van Kooten Beveiligingstechniek is bereikbaar via telefoonnummer: 0546-581010.

Scroll naar boven