SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Toegangscontrole – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Met het juiste toegangscontrolesysteem van Van Kooten Beveiligingstechniek beschermt u uw gebouw, bezittingen en informatie tegen (on)genode gasten. Maar onze toegangscontrolesystemen bieden veel meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld het toegangscontrolesysteem koppelen aan een werktijdregistratie. Dat maakt het mogelijk om bij calamiteiten direct te controleren of er nog mensen op het terrein of in het gebouw aanwezig zijn en kunnen medewerkers met 1 pas alle ruimten betreden waarvoor zij bevoegd zijn. Gaat deze pas verloren door verlies of diefstal, dan kan deze eenvoudig uit het systeem verwijderd worden, zonder dat u complete sloten of cilinders moet vervangen (zoals bij sleutels).

BELSYSTEMEN

Van Kooten Beveiligingstechniek is ook sterk in belsystemen zoals intercom installaties en/of video systemen. Naast veiligheid bieden deze installaties ook gebruiksgemak in een woonomgeving (individueel of appartementen complex) of werkomgeving. Bijvoorbeeld een filiaal op afstand.

Er is sprake van een grote variatie aan toegangscontroleapparatuur en de vaak specifieke wensen van onze klanten. Daarom brengen we tijdens een eerste gesprek de behoefte in kaart met de beheerder. Aan de hand daarvan adviseren wij u welk toegangscontrolesysteem het beste past bij uw pand en situatie. Na akkoord kunnen wij het juiste systeem voor u installeren en onderhouden.

VERDER:

Van Kooten Beveiligingstechniek kan voor u ook de toegang organiseren door middel van automatische deuren/poorten en slagbomen.

Partners hierin zijn o.a.:
Alphatronics
Maasland toegangsoplossingen
Heras Mobile Fencing and Security

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Van Kooten Beveiligingstechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan. Van Kooten Beveiligingstechniek is bereikbaar via telefoonnummer: 0546-581010.

Scroll naar boven