SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Inbraakbeveiliging – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

De juiste inbraakbeveiliging is vaak al voldoende om inbrekers af te schrikken. Wij hebben een ruime keuze aan alarmsystemen, geschikt voor particulier en zakelijk gebruik. Van Kooten Beveiligingstechniek is gecertificeerd en erkend om de juiste alarminstallaties te installeren en deze te onderhouden. Daardoor bent u verzekerd van gekwalificeerde installateurs en de juiste hoogkwalitatieve producten. Samen met een snelle en correcte opvolging houdt dit indringers buiten de deur en gaat u bijbehorende schade tegen.

Wij werken daarbij volgens de verbeterde risicoklasse indeling (VRKI), hiermee wordt het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning bepaald, zodat we aan de hand daarvan de juiste inbraakbeveiliging kunnen installeren en eventueel ook u een “Borg”-certificaat kunnen overhandigen.

Als particulier kunt u met een gerust hart gaan slapen of vertrekken, omdat u weet dat uw woning goed beveiligd is. Ook zakelijk is het belangrijk dat u uw bedrijfspand veilig achterlaat. Doordat wij gecertificeerd te werk gaan, scheelt dit u vaak ook in de (zakelijke) inboedelverzekering. De aanmelding voor een meldkamer kunnen wij ook voor u verzorgen.

ORGANISATORISCHE MAATREGELEN

Naast een inbraak installatie, kunnen wij ook kijken naar bijkomende organisatorische maatregelen zoals o.a. merken en registreren van waardevolle zaken, gegevensbeveiliging, logboek, huisregels, gebruik van compartimenten, beveiligingsverlichting, opklim mogelijkheden, sleutelbeheer, in- en uitschakeling bij de PAD en toegangscontrole etc….

MISTGENERATOR

Ondanks strenge beveiliging kunnen inbrekers zich toegang verschaffen tot uw pand, en dan? Zelfs als het alarmsysteem zijn werk doet en hulpdiensten in actie komen, heeft de inbreker nog even tijd. In die kritieke minuten doet de mistgenerator zijn werk. De mistgenerator vult de ruimte met dikke ondoorzichtige mist. De inbrekers zullen volledig gedesoriënteerd raken en zo snel mogelijk met lege handen vertrekken.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Van Kooten Beveiligingstechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan. Van Kooten Beveiligingstechniek is bereikbaar via telefoonnummer: 0546-581010.

VERDER

Naast elektrotechnische inbraakdetectie kunnen wij ook bouwkundige en andere inbraakwerende maatregelen voor u organiseren, zoals bouwkundige sluitsystemen voor hekwerk en beveiligingsverlichting.


Partner hierin is o.a.:
Maasland toegangsoplossingen

Scroll naar boven