SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Cameratechniek – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

In steeds meer winkels en bedrijfspanden, maar ook bij woningen wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Logisch, want bewakingscamera’s hebben een preventieve werking tegen diefstal en inbraak en versterken daarmee het gevoel van veiligheid voor personeel en klanten. Met het juiste camerasysteem van Van Kooten Beveiligingstechniek beschermt u uw eigendommen tegen diefstal en vandalisme. En mocht er toch iets voorvallen, dan beschikt u automatisch over bruikbare bewijslast. Vanzelfsprekend is een goede beeldkwaliteit daarbij van het grootste belang. Daarom adviseren wij u graag over de juiste camerakeuze en de bijbehorende opstelling. We werken met een brede keur aan camera’s; denk aan een deurbelbeveiliging voor particulieren, die reageert op beweging en overal bediend kan worden, tot meerdere gekoppelde camera’s op een bedrijventerrein. Wij zijn ons ervan bewust dat de grote keuze aan apparatuur al snel kan overweldigen, maar juist daarom staan onze professionele adviseurs voor u klaar.

Met camerabeveiliging is niet alleen uw woning of bedrijfspand, maar ook de omgeving snel en eenvoudig te controleren. De camera’s van tegenwoordig geven een hoogwaardig en scherp beeld, waarmee u live kunt meekijken en waar nodig direct kunt reageren op de omstandigheden.

  • Zoals IR-camera’s waarbij ook in het donker via warmtebeeld de situatie inzichtelijk gemaakt kan worden.
  • Ook zijn er intelligente camera’s. Deze nemen niet alle beelden op, maar deze kunnen de beelden ook interpreteren. De software past analyses toe op de camerabeelden en in geval van afwijking geeft de camera een signaal aan de gekoppelde systemen.

Hierbij wordt niet alleen live geobserveerd, maar kan het beeld ook worden opgeslagen en teruggekeken. Dit kan vanzelfsprekend gekoppeld worden aan uw overige anti-inbraaksystemen, zodat u altijd snel en adequaat kunt reageren. Bij al onze beveiligingsinstallaties werken wij nauw samen met politie en brandweer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Van Kooten Beveiligingstechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan. Van Kooten Beveiligingstechniek is bereikbaar via telefoonnummer: 0546-581010.

Scroll naar boven