SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Sanitair & Toe- en afvoer – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

SANITAIR PARTICULIEREN:

Van Kooten is ontstaan uit het loodgieters vak. Sanitair heeft daarbij altijd een belangrijke rol gespeeld. Voor het leveren en advies van standaard sanitair voor uw badkamer/toilet, kunt u terecht bij ons InstalCenter. De losse (technische) onderdelen zijn ook nog steeds te koop bij ons InstalCenter.

Ons InstalCenter is telefonisch rechtstreeks bereikbaar via:0546-581029Mail: instalcenter@vankootenbv.net

De luxe badkamer:
Het leveren en/of compleet installeren van het sanitair doen wij in samenwerking met diverse groothandelaren in de naaste omgeving. Wij komen zelf bij u de badkamerwensen opnemen en vertalen dit naar een technisch ontwerp. Vervolgens wordt u op afspraak bij de desbetreffende showroom geholpen voor het inrichten van uw badkamer en/of toilet. Benieuwd bij welke showrooms u terecht kunt? Aarzel dan niet om ons te bellen.

SANITAIR PROJECTMATIG:

Ook bij projectmatig sanitair staan wij ons mannetje. Bij grote onderhoudsprojecten worden op grote schaal de toiletten, badkamers en keukens vernieuwd. Een strakke planning, de juiste maatvoering en het juiste aansluitmateriaal zijn hierbij van belang.
Onder projectmatig sanitair verstaan wij ook de toiletgroepen in bedrijven en instellingen. Dit aangevuld met veiligheidssanitair in onder andere de zorg.

Wonen op maat
Aanpassen van het sanitair kan het badkamer- en toiletgebruik een stuk veiliger en comfortabeler maken. Ongeacht of het een thuissituatie, verpleeghuis of openbaar gebouw betreft. De zelfstandigheid van mensen wordt verbeterd en het comfort neemt toe. Lees ook verder bij het hoofdstuk: Zorg en Welzijn.

Rioleringssystemen
Naast de riolering voor sanitair verzorgen wij ook uw hemelwaterafvoer in een gecombineerd of gescheiden afvoersysteem. Voor de bedrijfsmatige afvoertechniek leveren en installeren wij bijvoorbeeld ook de putten. (vetvangputten, olieafscheiders, afvoergoten en de bijbehorende pompeninstallaties)

Scroll naar boven