SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Onderhoud & Beheer – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Onderhoud & Beheer

SERVICE en ONDERHOUD:

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe kostbaar een slecht onderhouden installatie is? De kosten van een hoger energieverbruik en een kortere levensduur zijn door de jaren heen natuurlijk veel te hoog. En dan hebben wij het nog niet eens over de veiligheidsrisico’s en het milieu.
Goed onderhoud loont dus. Minder energieverbruik, langere levensduur, minder onverwachte rekeningen, meer veiligheid en geen productie-uitval, wegen zeer zeker op tegen de lagere onderhoudskosten en inspectie. Van Kooten verzorgt voor u dit onderhoud en inspectie voor diverse toestellen en installaties. Ook als er een storing is of een reparatie verricht moet worden, is onze reactiesnelheid van groot belang.

CONTRACTEN en CONCEPTEN:

De afdeling technisch beheer staat 24 uur per dag voor de klant klaar. Is er een calamiteit dan moet je er staan. Daar gaan wij voor. Ook willen wij de klant de garantie geven dat de installatie over 10 jaar nog steeds perfect functioneert. Met onze onderhoudsconcepten en onze specialistische monteurs staan wij in voor de nazorg en de eventueel nodige aanpassingen van uw en onze installatie. Hierbij zijn onze aandachtspunten: duurzaamheid, optimaal en veilig gebruik en comfort.

Onze service afdeling staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar:
Telefoonnummer: 0546-581010

SCIOS:

Ook hebben wij een SCIOS erkenning. Door een speciale opleiding is een monteur bekwaam in het uitvoeren van periodiek onderhoud van verwarmingstoestellen met grote vermogens. Hoe groter het toestel hoe groter de nadelige effecten van een niet goed onderhouden toestel. Vandaar deze verzwaarde eis. Een verplichting dus voor u als eigenaar / beheerder van een stookinstallatie van 100 kW of groter.

Het complete onderhoud bestaat uit:

  • Eerste bijzondere inspectie (EBI)
  • Periodiek onderhoud (PO)
  • Periodiek inspectie (PI)
  • + Overige: noodverlichting / drinkwaterbeveiligingen

INSPECTIE en PREVENTIE:

Naast het inspecteren van onze nieuw aangelegde installaties bij de eindoplevering, moeten ook bestaande installaties geïnspecteerd worden. Sommige keuringen zijn wettelijk verplicht, dit om te controleren of een installatie voldoet aan de technische- en veiligheidsvoorschriften. Soms moet eerst de bestaande installatie in kaart worden gebracht in een revisietekening. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij nemen een deel van uw verantwoordelijkheden en administratieve verplichtingen over.

Wij kunnen voor u inspecties doen aan onder andere uw:

  • Elektrische installatie (NEN3140)
  • Elektrisch handgereedschap
  • Energie management
  • APK
  • En alle andere overige installaties
Scroll naar boven